Vijf acties die je relatie om zeep helpen

Een fantastische relatie, dat wil iedereen. Jij vast ook. Maar soms wil je dit zo graag dat het jezelf helemaal in de weg staat. Zonder dat je dit echt bewust doet, kun je je eigen relatie verpesten. In dit artikel lees je meer over de vijf acties waarmee je je relatie om zeep helpt.

Het stoppen van een mindere date kan nog best lastig zijn. Gelukkig geven wij je hier wat tips die het je wat makkelijker maken. De manieren om een mindere date te beŽindigen, variŽren van goed tot slecht.

Vertel hem of haar dat het leuk was

Vertel je date dat je het leuk hebt gehad, maar dat je geen gevoelens hebt voor hem of haar. Als hij of zij ook geen gevoelens heeft voor jou dan kunnen jullie misschien wel vrienden zijn. Wanneer je dit hebt uitgesproken, weet je date ook waar hij of zij aan toe is.

Praat over de verschillen tussen jullie

Wil je liever geen volgende date, maar wil de ander dit wil? Leg hem of haar dan goed uit waarom je het niet ziet zitten tussen jullie. Vertel over jullie verschillende inzichten wat betreft de toekomst, hobby's, relaties en geloof.

Zeg hem of haar dat je snel belt

De slechtste manier om een date te beŽindigen is door hem of haar te vertellen dat je snel belt en dit vervolgens niet doet. Je laat je date dan achter in onzekerheid en dit is respectloos.

Laat een vriend of vriendin jou bellen

Zit je vast aan een date die je echt niet leuk vindt? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk weglopen. Halverwege de date weggaan is niet zo netjes. Je lost dit op door naar het toilet te gaan en een vriend of vriendin te vragen of ze jou over tien minuten terugbelt met de oproep dat je naar huis of naar je vriend/vriendin moet voor een noodsituatie. Houdt het verhaal tegenover je date simpel.

Vertel de waarheid

Het beste is natuurlijk om de waarheid te vertellen tegen je date. Het kan je date zelfs helpen om van een volgende date een succes te maken. Hij of zij heeft dan meer inzicht gekregen in zijn of haar zwakheden en kan hier tijdens een volgende date gebruik van maken.