Vijf acties die je relatie om zeep helpen

Een fantastische relatie, dat wil iedereen. Jij vast ook. Maar soms wil je dit zo graag dat het jezelf helemaal in de weg staat. Zonder dat je dit echt bewust doet, kun je je eigen relatie verpesten. In dit artikel lees je meer over de vijf acties waarmee je je relatie om zeep helpt.

Te veel over je ex praten

Ook al wil je je ex nooit meer terug en heb je een enorme hekel aan hem, jouw nieuwe vriend kan dan toch denken dat je nog niet over hem heen bent. Praat dus niet teveel over hem. Hiermee geef je hem echt de indruk dat je je ex nog niet bent vergeten en dat je nog niet toe bent aan een nieuwe relatie.

Te snel

Iedere relatie begint weer anders en gaat niet even snel. Sommige stelletjes wonen al na een maand samen, terwijl anderen er vijf jaar over doen. Kijk naar jullie tempo en push elkaar niet. Als je dit doet dan push je elkaar weg en is jullie relatie gedoemd te mislukken.

Sleur

Sleur is killing voor een relatie. Voorkom dit en onderneem gekke, spontane activiteiten met elkaar. Ga bijvoorbeeld eens een middagje paintballen of kitesurfen. Of maak samen een romantische stedentrip en ontdek elkaar.

Altijd bereikbaar zijn

Vrouwen willen altijd weten waar ze aan toe zijn, terwijl mannen soms erg vaak zijn met hun plannen. Als hij je een berichtje stuurt, wil je gelijk antwoorden en als hij belt neem je altijd de telefoon op. Doe dit nu eens niet. Staar niet steeds naar je telefoon om te wachten tot hij je belt of reageert. Laat dit los en plan andere dingen met vriendinnen. Als hij te laat reageert, is dat jammer voor hem.

Alles laten vallen

Als je verliefd bent dan wil je natuurlijk graag bij hem zijn, maar laat hier niet alles voor vallen. Spreek gewoon met je vriendinnen af en laat hem eens een avondje alleen. Hij krijgt dan de kans om jou te missen en heeft zo ook niet het gevoel alsof hij de touwtjes in handen heeft.